Dames Heren Bonneterie Tassen, Sieraden, Actie art. 0

Hoe gaan we winkelen na de Corona Crisis?

Datum: 09 April 2020 | Auteur: Betsy Verduijn

0 reacties, 469 views

Winkelen tijdens en na de Corona Crisis

Hoe gaan we na de Corona Crisis winkelen? Deze vraag houdt mij en en vast veel meer mensen bezig. Deze week hoorde ik via de nieuwsberichten dat het virus de komende 2 jaar nog wel actief is. De verwachting is ook dat de 1,5 meter grens afstand houden van elkaar en de kunststof schermen in de supermarkt nog wel even blijven. Hoe gaat het winkelen dan bij detruienwinkel.nl vraag ik mij af. In mijn kleine winkel lukt het met meer dan 6 personen in de winkel niet om voldoende afstand te houden. Ik kan mij voorstellen dat mensen vanwege gezondheidsredenen het winkelen ook in de toekomst heel griezelig vinden, maar dat er wel behoefte is om er even gezellig op uit te gaan. Momenteel levert detruienwinkel.nl u een mooie trui via de webshop of via de fysieke winkel aan de Dorpsstraat 21 in Putten, dat blijft ook in de toekomst zo maar

detruienwinkel.nl verruimt de mogelijkheden om te winkelen

  • Personal Shopping; wilt u graag alleen of samen met familie of vrienden shoppen in de fysieke detruienwinkel.nl in Putten dat kan, dan maak ik graag een afspraak met u op de maandag of van dinsdag tot en met zaterdag in de ochtend om 9.30 uur.

Woont u binnen een cirkel van 15 km rond Putten?

  • detruienwinkel.nl komt bij u thuis. Heeft u via de webshop een paar leuke modellen gevonden dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis zodat u meerdere modellen kunt passen en gemakkelijk een keuze kunt maken.  Hiervoor kunt een afspraak maken op de maandag of s avonds.
  • Telefonisch aan mij doorgeven wat voor trui, vest of sjaal u zoekt en in welke maat en kleur en deze wilt laten bezorgen of via Post.nl wilt ontvangen.
  • Via Facetime uw keuze maken en de trui of vest van uw keuze wilt laten bezorgen of per Post.nl ontvangen.

Wilt u van een van deze mogelijkheden gebruik maken, neem dan even contact op:
- via de telefoon: 0627-190938 of
- via de e-mail: contact@detruienwinkel.nl

 

 

 

 

 

 

 

Like Tweet

Plaats reactiePlaats reactie