Dames Heren Bonneterie Tassen, Sieraden, Actie art. 0

Over ons

De interesse in wol en natuurlijke materialen is er al lang,
de wens om een winkel te starten ook.
 

Na het lezen van het boek van Ben Tiggelaar 'Dromen Durven Doen', is in de kerstvakantie van 2010 de naam: detruienwinkel.nl ontstaan en daarmee is alles begonnen.
 

De keuze voor wol is achteraf gezien geen vreemde keuze omdat ik al jaren werk met wol, wol spinnen, wol verven met natuurlijke materialen, breien en wol vilten. Soms een tijd uit beeld door andere activiteiten, maar de interesse voor wol is gebleven. 

detruienwinkel.nl staat voor mooie truien, vesten en sjaals voor dames en heren, detruienwinkel.nl wil zich onderscheiden in mooie ontwerpen, kwaliteit, natuurlijke materialen zoals wol, katoen, linnen en soja. Eerlijk produceren vind ik belangrijk.
 

detruienwinkel.nl zie ik als een winkel, waarin het gezellig is, leuk om te winkelen, informatie en advies te vragen over maten, pasvorm, over wol. Een winkel waar je nog eens naar terug wilt gaan. De klant staat centraal en hoewel een webwinkel een digitale omgeving is, is het absoluut niet de bedoeling onpersoonlijk te zijn.
 

Fysieke winkel: nog een droom die is uitgekomen, sinds 15 augustus 2015 is er ook een fysieke winkel: Dorpsstraat 21, 3881 BA Putten.
 

Leuk u te ontmoeten, via de de webwinkel, e-mail of in de winkel aan de Dorpsstraat 21 in Putten.
 

Met vriendelijke groet,
Betsy Verduijn