Dames Heren Bonneterie Tassen, Sieraden, Actie art. 0

detruienwinkel.nl en meer....

Datum: 20 Mei 2020 | Auteur: Betsy Verduijn

0 reacties, 305 views

detruienwinkel.nl en meer….

Het Corona virus doet de wereld op zn. Grondvesten schudden, het heeft een grote impact zowel wat betreft onze gezondheid als de economie. Door deze situatie houd je ook de eigen onderneming even tegen het voetlicht.

Mensen die de fysieke winkel regelmatig bezoeken weten dat zij in detruienwinkel.nl in de Dorpsstraat ook een mooie vilten hoed, een regenjas, pantoffels en handschoenen en een mooie tas vinden.  In de zomer zijn er artikelen van het leuk merk WeirdFish met shirts en jurkjes. Dit alles naast de mooie truien, sjaals en vesten. Door het Corona virus gaan mensen meer via het Internet shoppen. Hierdoor is besloten om alle leuke gezellige artikelen die in de winkel liggen maar niet in de webshop ook in de webshop te zetten. Zo kunt u thuis als het ware een kijkje in de winkel nemen en zijn deze artikelen ook via de webshop te bestellen.

Vandaar de cliffhanger: detruienwinkel.nl en meer…. De webshop bevat inmiddels veel meer dan truien en vesten voor dames en heren.

Neem gerust een kijkje in de webshop of in de winkel. Alle veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. Er mogen maximaal 6 mensen in de winkel, is de winkel vol, dan graag even buiten wachten.

Like Tweet

Plaats reactiePlaats reactie